Moartea fulgerătoare care a şocat România. Avea doar 42 de ani şi era îndrăgită de mii de oameni! Carmen, condusă pe ultimul drum! Gestul emoţionant făcut de toţi cei care au cunoscut-o

Moartea fulgerătoare a lui Carmen Alina Borota a şocat o ţară întreagă. Cosmeticiana din municipiul Carei s-a stins din viaţă la vârsta de 42 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată, dar şi zeci de prieteni care au iubit-o şi care nu îşi pot reveni din şoc. Carmen nu suferea de nicio boală, dar din păcate, în urmă cu câteva zile, femeia a suferit un infarct şi a murit chiar în braţele soţului ei. 

Carmen Alina Borota era iubită de mulţi şi era cea mai cunoscută cosmeticiană din municipiul Carei, judeţul Satu Mare şi nu e de mirare că sute de oameni au condus-o pe ultimul drum. Oamenii au depus zeci de coroane de flori şi au aprins lumânări la mormântul lui Carmen.

„Doamne-Dumnezeule, Carmen! Nu vreau să cred…”, „Dumnezeu sa te odihneasca in pace„, „Dumnezeu să o ierte” sunt trei dintre mesajele care au apărut pe pagina lui Carmen Borota de Facebook.

Femeia a fost înmormântată în urmă cu două zile, în Satu Mare. Vă reamintim că frumoasa cosmeticiană s-a stins din viaţă mult prea devreme. În ciuda faptului că soţul ei a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului şi a încercat să o readucă la viaţă pe femeie, eforturile medicilor au fost în zadar. Carmen Alina Borota şi-a dat ultima suflare chiar în braţele soţului ei.

Îndrăgita cosmeticiană, o vedetă în localitatea în care trăia,  a lăsat în urmă un soţ îndurerat, dar şi două fiice: cea mare ste studentă la medicină la Oradea şi cea mică are doar 6 anişori, care nici nu poate înţelege ce s-a întâmplat cu mama ei.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.