Opreste-te din tot ce faci acum! Trebuie sa vezi asta! Ce se intampla cu un barbat care se aseaza in fundul gol pe un stup de albine! Imaginile fac senzatie pe internet!

Provocat să stea cu fundul gol-puşcă pe un stup de albine, bărbatul n-a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat provocarea.

Astfel, în schimbul a 1 000 de dolari, bărbatul a stat timp de 30 de secunde pe stup. Şi-a dat pantalonii jos, iar mai apoi s-a aşezat pe stup.

Evident, întreaga scenă a fost filmată.  „A fost dureros? Ei bine, a fost exact cum vă puteţi imagina!”, le-a spus Jamie Granger celor de faţă după cele 30 de secunde.

„Nu a fost plăcut, dar a fost amuzant. După cum vă puteţi da seama, fundul s-a umflat. A fost o chestie de moment şi mi-a oferit o mie de dolari. Şi am zis că suma aia sună bine. Când prietena mea a aflat ce am făcut, a râs copios. Şi eu am râs cu ea.

Apoi i-am spus că am primit o mie de dolari pentru asta. Apoi a zis că banii aia îi pot folosi pentru a plăti nunta. Banii aia au fost cei mai uşori pe care i-am făcut în 30 de secunde. ”, a mărturisit bărbatul care a făcut furori pe internet.

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.