Pilda FOCULUI: Când simţi că ai pierdut totul…

Această poveste este despre noi începuturi și oportunități. Nu dispera niciodată, nu te da bătută, la nici o vârstă, în nici o situație. Totul se întâmplă cu un scop. Tot răul spre bine.

Într-o bună zi, vaporul unui om s-a scufundat și el a fost dus de valuri pe o insulă pustie. S-a dovedit a fi singurul supraviețuitor și a început să se roage continuu să fie salvat. În fiecare zi, el se uita non-stop în orizont cu speranța că va vedea o navă care-i vine în ajutor.

Până la urmă omul a obosit și și-a pierdut speranța așa că a hotărât să-și construiască o baracă din lemn, în care să-și ducă restul zilelor liniștit. Cu toate acestea, într-o zi, după ce s-a întors la baracă din căutarea lui după hrană a văzut că aceasta luase foc și din ea mai rămăsese doar fumul care se înălța în aer.

Cel mai rău lucru era că odată cu baraca lui construită din greu, arseseră și toate lucrurile sale, pe care mai reușise să le salveze din naufragiu. Acum chiar nu mai avea absolut nimic. Pus în această situație, bărbatul nu a mai rezistat și a început să plângă și să țipe deznădujdit.

A doua zi dimineața, bărbatul a fost trezit de semnalul sonor al unui vapor care se apropia de el și s-a simțit ușurat la gândul că într-un final va fi salvat. Abia dacă putea crede această minune și i-a întrebat pe membrii echipajului cum de l-au găsit tocmai acolo, iar unul dintre ei a răspuns că i-au văzut semnalul de fum.

Sursa: feminis.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.