ȘOC în POLITICĂ. O PARLAMENTARĂ a fost VIOLATĂ. Dezvăluiri INEDITE

Cântăreaţa sud-africană Jennifer Ferguson, fostă parlamentară, l-a acuzat pe preşedintele federaţiei de fotbal din ţara sa, Danny Jordaan, că a violat-o în urmă cu aproape 24 de ani.

Jennifer Ferguson a susţinut pe un blog că a fost violată de Danny Jordaan într-un hotel din oraşul Port Elizabeth. Ferguson, care are acum 57 de ani, stabilită în Suedia, a explicat că a hotărât să vorbească despre acest incident fiindcă a fost impresionată de campania #MeToo de pe reţelele de socializare, spun jurnaliștii de la AGERPRES.

Ferguson a spus că în perioada în care a avut loc violul era foarte fericită fiindcă fusese nominalizată în mod surprinzător de Congresul Naţional African (ANC), partidul lui Nelson Mandela, pentru a face parte din primul parlament ales democratic în Africa de Sud.

Ferguson a povestit că, după un recital al ei, Jordaan a intrat în camera sa de hotel şi a violat-o. Cântăreaţa a adăugat că a fost în stare de şoc după viol.

„Gândul să mă duc la poliţie mi s-a părut intolerabil. Ce să spun? Ar fi trebuit să strig mai tare? Să lupt mai mult cu el? Am fost complice într-un anume fel? Toate aceste întrebări mi-au trecut prin minte. Am plâns”, a declarat Ferguson.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.