STARE de RĂZBOI. ZECI de RACHETE au fost LANSATE din MAREA NEAGRĂ

Submarinele rusești din Marea Neagră, numite Veliky Novgorod și Kolpino au lansat atacuri cu zece rachete de croazieră Kalibr în apropierea orașului Mayadin, pentru a sprijini ofensiva armatei siriene asupra rețelei Statul Islamic.

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, conform agenției rusești de presă, Tass„Submarinele Velice Novgorod și Kolpino ale Flotei Mării Negre au lansat două lovituri de salve cu rachete de croazieră Kalibr pentru a distruge țintele desemnate din Marea Mediterană astăzi”, a spus purtătorul de cuvânt.

Sistemul rus de recunoaștere multi-nivel desfășurat în Siria a scos suprafață cele mai importante facilități ale organizației Statul Islamic din provincia Deir ez-Zor, în ultima săptămână. „Acestea sunt posturile de comandă ale teroriștilor, magaziile mari de arme și muniții și hangarele cu armura ISIL, localizate în apropierea comunității Mayadin”, a spus generalul rus.

În urma atacului Marina rusă a distrus depozitele de arme și vehiculele blindate ale statului islamic localizate în hangarele lângă Meyadin.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.