Tot adevarul despre Claudia Pavel. De ce nu aduce puncte echipei si nu a fost nominalizata pentru eliminare la Exatlon

  Luni seara, la Exatlon Romania, echipa Faimosilor a pierdut concursul din arena. Drept urmare, concurentii au pierdut si dreptul de a sta in casa pentru trei zile, dar si imunitatea.
  Echipa Faimosilor a avut o zi extraordinar de grea. Desi nu au dormit cu o noapte inainte din cauza furtunii, ei au dat tot ce au putut pentru a castiga la arene. Oboseala si-a spus cuvantul, iar Echipa Razboinicilor a iesit invingatoare la puncte.

  Mai mult, Faimosii au trebuit sa faca nominalizari pentru ca cineva sa plece acasa. Giani Kirita a avut cele mai multe puncte in aceasta saptamana, de aceea a fost protejat si a trebuit sa nominalizeze pe cineva la randul lui. Vladimir Draghia a castigat concursul individual cu bile, astfel a obtinut imunitate si a nominalizat un coleg. Celalalt nominalizat a fost ales de catre echipa.

  Cei trei nominalizati: Andrei Stoica, Ion Oncescu si Anda Adam. In aceasta seara de la ora 20:00, numai la Kanal D vom afla cine pleaca acasa din Echipa Faimosilor, in urma votului publicului.

  In ultimele doua saptamani, Claudia nu a mai participat la probe si nu a adus puncte echipei. Motivul este o accidentare suferita la picior. Cu toate acestea, artista a sustinut echipa de pe margine la fiecare proba.

  Echipa Faimosilor a decis sa il nominalizeze pe Andrei Stoica, pe motivul dorului de casa si de familie. Giani Kirita l-a nominalizat pe Ion Oncescu pentru ca a justificat ca el vine dintr-un sport individual si nu isi gaseste locul in echipa. Vladimir Draghia a spus ca dupa numarul de puncte ar fi trebuit sa o nominalizeze pe Claudia Pavel, dar ca nu ar fi corect. De aceea, a nominalizat-o pe Anda Adam care este accidentata destul de serios si se afla la spital.

  Sursa: kfetele.ro

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.