ULTIMA ORA. Din pacate, e adevarat, Viorel Lis….

Viorel Lis a ajuns de urgenţă la spital după noaptea de Revelion! Cu toate că nu a petrecut prea mult, aşa cum a mărturisit soţia lui, Oana Lis, starea de sănătate a fostului primar al Capitalei s-a înrăutăţit după noaptea dintre ani, aşa că a fost nevoie să fie dus de urgenţă la spital.

„Am fost alături de el. În general bărbaţii nu cer la spital, el a cerut, nu mai putea de durere. A refuzat internarea şi ne-am întors acasă. Când i-a spus domnul doctor că poate să moară în două zile de septicimie, a decis să se opereze. Asta este viaţa, nu avem ce să facem. Sunt oameni tineri cu cancer care se roagă pentru o oră, o zi în viaţa lor, aşa că nu are rost să ne plângem. Nu a avut un regim sănătos şi asta se vede la un moment dat”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Viorel Lis a suferit, recent, o operaţie de colecist la Spitalul Floreasca. Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi jumătate, din cauza unor complicaţii. A fost nevoit să ţină un regim strict şi, cu toate că nu a făcut excese, Viorel Lis a ajuns din nou la spital după Revelion.

De când a fost operat, fostul primar al Capitalei a slăbit nu mai puţin de 12 kilograme. El are voie să mănânce doar carne de pui şi câteva produse lactate, însă este mulţumit că s-a operat deoarece risca să moară dacă ar fi continuat pe aceeaşi linie.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.