Vestea tragica a acestei dimineti! Din pacate, DENISA…

Cântăreaţa de muzică de petrecere Denisa Răducu pare să fie din ce în ce mai slăbită, din cauza bolii cu care se confruntă, iar recent s-a spus că aceasta nu se mai poate trezi dintr-un somn greu, după ce a ajuns de urgenţă la spital.

Medicii care au tratat-o până acum pe Denisa, în speranţa că ea îşi va mai reveni, au mărturisit recent că aceasta nici nu a mai pus gura pe mâncare de zile bune, fiind hrănită prin perfuzii. De asemenea, cadrele medicale se aşteaptă acum la ce e mai rău, pentru că nu mai cred că sunt şanse ca artista de manele să se vindece, ei sperând într-o minune, la fel ca apropiaţii.

De asemenea, cei din spital le-ar fi vorbit celor din familia Denisei, pentru a-i pregăti, asta deoarece veştile nu par să fie bune, ci doar să se înrăutăţească.

”Denisa, de trei zile, nu a mai pus gura pe mâncare. Abia au reuşit să îi dea o gură, sau două, de apă, insuficiente şi ca să îi mai ude buzele. Acum, Denisa, stă mai mult cu ochii închişi. A închis ochii,  din când în când mai îi deschide şi tresare. Durerile pe care le îndură sunt groaznice, o ţin doar pe calmante. Nu au ce să îi mai facă. Cred că i-au făcut nişte glucoză, nişte calmante, dar altceva nu au ce să mai facă”, povestea un apropiat al familiei Denisei.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.