2 800 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

tigari pe bancaPoliţiştii maramureşeni au depistat în trafic un autoturism în care erau transportate 2 800 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 04 august a.c., în cadrul unei acţiuni comune, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Vişeu de Sus şi de la Secţia 4 Poliţie Rurală Leordina, au identificat, în trafic, pe strada Bogdan Vodă din oraş, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani din Oradea, judeţul Bihor.

În urma controlului efectuat în habitaclul autoturismului, poliţiştii au găsit, în spatele banchetei şi în portbagaj, 2 800 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată, în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat, pentru cercetări.

În cauză poliţiştii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.