2 maramureșeni, arestați preventiv. Care a fost cauza?

În dimineața zilei de 28 august, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați verbal de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul nopții, două persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința mamei sale în vârstă de 80 de ani din comuna Câmpulung la Tisa, iar în timp ce aceasta dormea, prin violență fizică i-ar fi solicitat acesteia să indice locul unde ar putea identifica și sustrage bani.

Întrucât aceștia nu au găsit obiecte de valoare sau sume de bani, necunoscuții au părăsit locuința. Femeia a fost transportată la spital în vederea efectuării de investigații medicale.

Polițiștii Secției 6 Sarasău au pornit pe urmele persoanelor bănuite de comiterea faptei, iar în urma activităților informativ-operative au identificat doi tineri de 17 și 21 de ani din Câmpulung la Tisa.

Totodată, în urma audierii celor două persoane bănuite de comiterea faptei, a reieșit faptul că, tot în aceeași noapte, în jurul orei 01.30, ar fi sustras dintr-un autoturism mai multe bunuri, provocând un prejudiciu de 6.000 de lei. Acestea au fost recuperate în totalitate și predate persoanei vătămate.

Față de cei doi tineri, ieri. 30 august, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie și furt calificat, urmând să fie prezentați la Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunerea de arestare preventivă.

Cei doi au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.