2 SITUAȚII DE URGENȚĂ la Borșa

Ieri, 19.11., pompierii maramureșeni au avut parte de 6 situații de urgență. Pompierii militari băimăreni au intervenit pe strada Baladei din Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit la acoperișul unei anexe gospădărești. Focul a distrus materialele combustibile din structura acoperișului pe o suprafață de 40 de metri pătrați.

Militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat două incendii izbucnite la coșurile de fum ale unor locuințe. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Punctul de Lucru Șomcuta Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șură. Flăcările au distus acoperișul din lemn pe o suprafață de circa 24 de metri  și diverse scule și unelte electrice. Alături de pompierii șomcuteni au intervenit și pompierii voluntari.

La Vălenii Șomcutei, Detașamentul de Pompieri Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit într-o încăpere a unei locuințe. Au ars o masă, scaune şi s-au deteriorat pereţii, tavanul şi podeaua încăperii.

Cea din urmă intervenţie de ieri a fost a pompierilor băimăreni, care au lichidat un incendiu de deşeuri menajere în urma căruia au ars circa 35 de tone de resturi menajere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.