20 de cișmele moderne amplasate în zonele intens circulate din Baia Mare!!!

apa

20 de cișmele moderne vor fi amplasate în zonele intens circulate din Baia Mare, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare:

„Până la finalul lunii vom avea 20 de cișmele moderne amplasate în zonele intens circulate din Baia Mare, atât zonele centrale cât și în cartiere. Primele zece pot fi deja utilizate, cișmelele având două funcții: una de hidratare, cei dornici având posibilitatea de a consuma apă potabilă rece, dar și una de răcorire, cu apăsarea unui simplu buton, prin sistemul de duze se pulverizează apă foarte fin.

Am gândit acum câteva luni o metodă mai specială prin care, în momente foarte fierbinți ale verii, să oferim băimărenilor o modalitate igienică de a se răcori, dar pe de altă parte o oportunitate pentru compania noastră de apă și canalizare să își facă într-un fel reclamă, să fie mai aproape de cetățeni.apa2

Este o idee pe care am preluat-o din Viena. Am văzut că acolo compania de apă își face în acest mod promovarea și am dorit foarte mult ca acest lucru să fie implementat și în Baia Mare”.

sursa foto:https://www.facebook.com/catalin.chereches

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.