20 DE ELEVI AU FINALIZAT ASTĂZI STAGIUL DE PREGĂTIRE LA INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI MARAMUREŞ

elevi politieCinci elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 15 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, au efectuat modulul III al stagiului de practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

În perioada 22 februarie – 22 aprilie, elevii şi-au desfăşurat stagiul de practică la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie precum şi la posturile de poliţie comunală.

În această perioadă, fiecare elev a fost repartizat la un tutore profesional, un poliţist cu vastă experienţă în domeniu, care a avut rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul poliţist, iar cei 13 băieţi şi 7 fete au avut astfel posibilitatea de a-şi pune în valoare cunoştinţele teoretice acumulate la orele de curs.

În această dimineaţă, viitorii poliţişti au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş de către şeful inspectoratului, chestor de poliţie Dr. Viorica Marincaş, care le-a mulţumit pentru felul în care au pus în practică cunoştinţele acumulate şi le-a transmis că le urează mult succes în cariera de poliţist.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.