222 de locuri de muncã în oferta AJOFM Maramure?. Vezi ce posturi se scot ”la bãtaie”

locuridemuncaAgentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã (AJOFM) scoate la concurs, în ianuarie si februarie 2016, 222 de locuri de muncã în întreg Maramuresul. Astfel, se cautã un agent de turism, doi agenti vânzãri, cinci ajutoare de maistri-croitori, sapte ambalatori manuali, un arhitect clãdiri, doi asistenti de medicinã dentarã, un asistent veterinar, dar si un asistent medical generalist. Pentru barmani si bucãtari sunt câte sase posturi, un post pentru o cameristã de hotel, douã pentru casieri si patru locuri pentru coafori canini.
Se cautã un confectioner articole speciale din lemn, doi confectioneri, prelucrãtori în industria textilã, doi confectioneri asamblori articole din textile, dar sunt si joburi pentru cei cu studii superioare. Astfel, se angajeazã doi consilieri institutii publice, un contabil, un director centru de informare turisticã si un director institutie publicã. Se mai cautã un curier, un dispecer, un dulgher (exclusiv restaurator), un electrician de întretinere în constructii, doi electricieni de întretinere si reparatii, un electrician în constructii, doi electricieni montare si reparatii aparataj electric de proiectie, relee, automatizare, un electromecanic masini si echipamente unelte. Alte locuri de muncã anuntate de AJOFM sunt pentru un facturist, un fasonator – uscãtor furnire, cinci femei de serviciu, un finisor terasamente, patru frezori-îmbinatori furnire tehnice, un functionar administrativ, un gestionar depozit, un inginer constructii civile, industriale si agricole, un inginer în industria alimentarã, un inginer mecanic, dar si un inginer de specialitate în administratia publicã.
La concurs se scot si trei posturi de lãcãtusi-mecanici, patru pentru spãlãtori bucãtãrie (vase mari), cinci posturi de lucrãtori comerciali, cinci lucrãtori pentru salubrizare cãi publice, douã posturi de manipulant mãrfuri, 1 job de mecanic auto, patru posturi de medici veterinari, opt locuri de muncã pentru muncitorii necalificati în industria confectiilor. Se cautã sase muncitori necalificati pentru ambalarea produselor solide si semisolide, dar si 21 de persoane interesate în meseria de muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor.
AJOFM Maramures anuntã un post disponibil pentru un muncitor necalificat la demolarea clãdirilor, cãptuseli zãdãrie, plãci mozaic, faiantã, gresie, parchet, dar si un post pentru un muncitor necalificat la întretinerea de drumuri, sosele, poduri, baraje.
Se angajeazã un operator calculator electronic si retele, doi operatori chimisti la produsele farmaceutice si chimice pure, 18 operatori confectioneri industriali îmbrãcãminte din tesãturi, tricotaje, materiale sintetice, patru operatori la masini-unelte cu comandã numericã, trei ospãtari (chelneri), doi paznici, un pizzar, trei presatori produse stratificate, un registrator medical si douã secretare.
În oferta AJOFM existã douã posturi de sefi schimb, un job pentru un sef formatie, douã pozitii de sef serviciu comert cu ridicata si amãnuntul, patru pentru soferi autocamion/ masini de mare tonaj, doi soferi de autoturisme si camionete. Se cautã un spãlãtor vehicule, patru stivuitoristi, trei strungari universali, doi subingineri mecanici utilaje si tehnicã suduri, doi tâmplari manuali ajustatori montatori, patru tâmplari universali, doi turnãtori formatori, doi tehnicieni veterinari, un vopsitor auto, un vopsitor lemn, doi vulcanizatori piede din cauciuc la prese, doi zidari rosari-tencuitori, un zidar samotor si doi zugravi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.