23 de intervenții pe zi pentru ISU Maramureș. Medicii, paramedicii și asistenții SMURD, cei mai solicitați

isuÎn perioada 28 septembrie  – 4 octombrie 2015, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 161 de intervenţii, cu o medie de circa 23 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 136 intervenţii, iar pompierii22.

Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare – 52, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei – 20, S.M.U.R.D. Fărcaşa – 29, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă – 20, S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş – 3, respectiv stațiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus – 7 și Borşa – 5 acțiuni. Media acțiunilor S.M.U.R.D. a fost de circa 19 pe zi.

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii maramureşeni au executat 22 de intervenţii, din care 8 – incendii și protecția mediului, 4 – incendii de vegetație uscată,  1 – alte situații de urgență, 5 – alte intervenții, 2 asistența persoanelor și 2 – transporturi de apă. De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 6.326 de intervenţii, cu o medie de aproape 23 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 910, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. La 5.416, cu o medie de circa 19 pe zi.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.