24 de elevi din Borșa au vizitat Palatul Parlamentului! Este a treia excursie organizată pentru liceenii borșeni de către deputatul Nuțu Fonta

poza 4Excursia cu numărul 3 în București a fost organizată în intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie 2015 și au participat 20 de elevi ai Liceului din Borșa și patru elevi de la gimnaziu. Deputatul UNPR de Borșa, Nuțu Fonta a declarat că este al treilea an consecutiv în care a organizat o excursie pentru elevii din orașul său natal.

”Cu trei ani în urmă, când am primit mandatul de parlamentar am promis că, anual, de 1 Decembrie, cei mai merituoși elevi ai Borșei vor fi invitații mei în capitală. Și m-am ținut de cuvânt. Și sunt decis să îi aduc și anul viitor, probabil înainte de 1 Decembrie, pentru a nu intercala vizita tinerilor borșeni cu alegerile parlamentare. Anul acesta excursia a început luni, 30 noiembrie, când cei 24 de elevi selectați de Colegiul Director al Liceului din Borșa, în funcție de rezultatele merituoase la învățătură, au pornit spre capitală. Cazarea a fost la hotelul Marriott din București, iar marți, în 1 Decembrie, borșenii au participat la parada organizată cu ocazia Zilei Naționale. După paradă i-am dus în Mall, unde a fost program de voie și distracție la pizza.

poza 3Următorul pas a fost vizionarea unui film la Cinema City, la alegerea lor. Miercuri dimineața, liceenii din Borșa au vizitat Palatul Parlamentului alături de un ghid și au fost invitați la biroul grupului de lucru al UNPR. Tinerii au luat masa la Parlamentul României, apoi au vizitat Muzeul Antipa din capitală și s-au întors în Borșa. Sper că au rămas cu impresii plăcute din această excursie, asta este tot ceea ce-mi doresc”, a declarat deputatul UNPR de Borșa și președinte UNPR Maramureș, Nuțu Fonta.

poza 1

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.