2500 pachete ţigări confiscate de către poliţiştii de frontieră

tigari-contrabanda-ucrainaPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în cadrul unei activităţi pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, 2.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 22.000 lei.

În data de 22.02.2015, în jurul orei 1.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a descoperit o cărare de urme care ducea de la frontiera de stat până la un imobil de pe raza localităţii Bocicoiu Mare.

Ajunşi la imobilul respectiv, poliţiştii de frontieră au descoperit într-o anexă a gospodăriei cinci colete care conţineau ţigări. Proprietarul imobilului a declarat că ţigările nu îi aparţin şi le-a predat lucrătorilor noştri.

Bărbatul, împreună cu ţigările a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 2.500 pachete de provenienţă ucraineană în valoare de 22.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.