3 activități part-time din care poți câștiga bani fără a investi prea mult timp și efort

Nu e nimic rușinos în a căuta, dacă timpul și energia îți permit, câteva activități part-time cu care să-ți rotunjești veniturile lunare. Mai ales în perioadele nesigure, cum este pandemia și criza sanitară, când viitorul nu mai este atât de sigur ca înainte. Ba dimpotrivă, este chiar o decizie înțeleaptă de a-ți diversifica sursele de câștig și a nu te baza doar pe un singur job.

Dacă ai deja un loc de muncă stabil nu este cazul să faci ceva peste puterile tale, deoarece te vei epuiza repede și randamentul tău va scădea pe toate planurile. Ideal ar fi să păstrezi un echilibru între viața profesională și cea personală și să-ți acorzi suficient timp pentru odihnă și refacere. De aceea ar fi bine să te axezi pe acele activități lucrative auxiliare care să nu constituie un efort prea mare pentru a le duce la bun sfârșit și care să aducă un extra venit satisfăcător.

Iată câteva activități part-time pe care le poți face în timpul liber de acasă

  • Videochat la un studio profesionist

Nu ar trebui să ridici din sprâncene inchizitoriu, deoarece este o activitate pe care multe femei și chiar bărbați o practică în zilele noastre, reușind să câștige chiar sume considerabile. În ciuda fariseismului multora, este cunoscut faptul că industria sexului este pe primul loc în clasamentul mondial, iar videochatul este doar o ramură a acesteia. 

Dacă crezi că ai curajul, determinarea și, de ce nu, plăcerea de a deveni model de videochat este recomandat să cauți o firmă serioasă și bine stabilită pe piață. Nu mai sta pe gânduri și vizitează site-ul Kendra studio pentru a te informa despre primele detalii ale acestei veritabile noi meserii. 

Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine și în aspectul tău, să contactezi agenția și să programezi un interviu. Apoi vei stabili modul de activitate și trainingul inițial. Este posibil să-ți placă și să ai chiar succes în cel mai scurt timp.

  • Predă o limbă străină sau o altă materie

Dacă ai terminat filologie și cunoști bine o limbă străină ai putea acorda meditații copiilor sau adulților care vor să învețe. Același lucru este valabil și pentru orice altă materie la care te consideri competent, în funcție de studiile și de abilitățile tale.

Predarea se poate face și online din confortul casei tale. Tot de ce ai nevoie în acest caz este un computer sau laptop conectat la internet și o cameră web cu un microfon de calitate. Nu este exclus să găsești și firme care se ocupă de predare online și pentru care ai putea lucra eliminând din start efortul de a-ți căuta proprii clienți.

  • Joacă-te pe computer și lasă-i pe alții să te privească

Astăzi oricine își poate face un canal de YouTube și este cunoscut faptul că se pot face bani prin sumele pe care gigantul online le plătește userilor pentru publicitatea inserată în conținutul pe care aceștia îl crează și-l publică. 

 

Înregistrarea modului în care joci jocuri pe computer și publicarea materialului online este doar una dintre modalitățile în care poți fi remunerat pe YouTube. Ideea este să acumulezi cât mai multe vizualizări, iar pentru asta felul tău de a comenta acțiunea din joc este un factor decisiv. De asemenea, este de reținut că ai nevoie de un computer destul de performant și de un microfon bun pentru a face înregistrările. Dacă deja ești un gamer pasionat acestea sunt deja obiective bifate. 

 

Așadar, dacă timpul, preferințele și pasiunile tale sunt compatibile cu cerințele pieții și îți dorești să le fructifici într-un mod lucrativ, nimic nu te împiedică să alegi o activitate part-time care să-ți aducă un venit suplimentar.

 

Sursa foto: shutterstock.com

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.