3 dosare penale, aceeași cauză. Ce au găsit polițiștii rutieri maramureșeni?

Ieri, 27 decembrie, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, , în calitate de participant la trafic, cu privire la faptul că pe D.J. 108 A, dinspre Ardusat înspre Fărcașa, circulă haotic un autoturism.

Deplasați pe D.J. 108 A, în satul Fărcașa, a fost oprit pentru control autoturismului în cauză, iar la volan a fost identificat o femeie de 46 de ani din Fărcașa.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la Centrul de Permanență Fărcașa, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză,polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Ieri, 27 decembrie, în jurul orei 20.05, polițiștii din Baia Sprie, au oprit pentru control un autoturism care care circula haotic pe partea carosabilă și era condus pe D.N. 18, pe raza localității Tăuții de Sus, dinspre Sighetu Marmației înspre Baia Mare.

La volan a fost identificat un bărbat de 62 de ani din Tăuții de Sus, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Baia Sprie, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Aseară, 27 decembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii din Tăuții Măgherăuș, au oprit pentru control un autoturism care care circula haotic pe partea carosabilă și era condus pe D.N. 1C, pe raza localității Cicârlău, dinspre Bușag.

La volan a fost identificat un bărbat de 45 de ani din Cicârlău, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Seini, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.