3 idei de cadouri pentru copiii prietenilor sau rudelor tale

A cumpăra un cadou este întotdeauna o provocare. Atunci când vine vorba de cei mici (dar mai ales de copiii rudelor sau prietenilor, pe care nu îi cunoaștem bine) datele problemei devin, însă, mult mai complicate, având în vedere diferențele care apar între generații. Este posibil să nu mai fii la curent cu cele place, ce trenduri există în acest moment și să sfârșești prin a alege un cadou total nepotrivit. De asemenea, comparația cu propriul copil în alegerea unui cadou nu este mereu cea mai inspirată. De aceea, ți-am pregătit un scurt ghid al cadourilor pe care le poți face celor mici.

3 idei de cadouri destinate copiilor, perfecte pentru orice ocazie!

  1. Un joc adaptat vârstei lor

Chiar dacă inclusiv copii încep să fie tot mai prinși într-o lume digitală, iar jocurile s-au mutat în mare parte pe calculator, un joc clasic îi poate scoate din această rutină, incurajandu-i să socializeze mai mult cu prietenii și să stea măcar puțin timp departe de ecran. Cu siguranță și părinții ar fi încântați și poate ar încerca chiar să se joace alături de ei pentru a petrece ceva timp împreună. Când alegi jocul, trebuie să citești câteva detalii despre acesta pentru a te asigura că este unul potrivit pentru categoria respectivă de vârstă. În aceeași măsură există atât jocuri universale, cât și jocuri dedicate în mod explicit fie fetelor, fie băieților, bazate pe preferințele acestora în general.

2. Cărți cu supereroi sau fantasy

Este o greșeală să consideri  că acest cadou trebuie exclus în totalitate și că tânăra generație nu mai este interesată de astfel de lucruri. Problema o reprezintă tipul de cărți. Pentru a fi atrași de lectură, aceștia trebuie să se regăsească în poveste, iar aceasta să le prezinte un univers atractiv, care să-i intereseze și să le stârnească curiozitatea. În timp ce cărțile clasice, pe care erai obișnuit să le citești în propria copilărie nu mai prezintă interes, cele care surprind o acțiune asemănătoare cu filmele din cinema atrag.  Pe books-express.ro găsești o varietate de cărți cu supereroi care ar putea fi cadoul ideal. Acestea sunt adaptate unor anumite categorii de vârstă, asemenea jocurilor.

3. Gift cardurile.

Mai ales dacă este vorba de copiii mai mari sau adolescenți și nu consideri că celelalte idei de cadouri ar fi potrivite, poți lăsa totul pe seama unui gift card. Multe magazine, atât fizice, cât și online oferă această posibilitate de cadou. Aceste carduri presupun încărcarea unei anumite sume de bani, la alegerea ta, pe un card care poate fi utilizat în magazinul ales de tine. Acestea vin de multe ori cu ambalaje drăguțe, semănând cu o felicitare. Astfel, copilul își va putea alege fie individual, fie alături de părinți un obiect pe care și-l dorește sau de care are nevoie.

Chiar dacă ai aceste idei la dispoziție, nu strică niciodată să te consulți cu părinții lor, atunci când ai posibilitatea și aveți o relație suficient de apropiată. Succes în găsirea cadoului perfect!

Sursă foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.