3 motive să plasezi pariuri la 888 Sport

888 sport este o casă de pariuri online de top atât pe piața națională cât și pe cea internațională și este una dintre cele mai vechi. Platforma de pariuri 888 sport se ridică la cele mai înalte standarde iar pariorii profesioniști o desemnează ca fiind favorită. O să își prezint 3 motive pentru care merită sa pariezi la 888 Sport.

Bonus de bun venit și promoții

După ce ți-ai creat cont la 888 Sport vei beneficia de un bonus de bun venit consistent. Bonusul oferit pe platforma de pariuri 888 este  de 100% în limita a 1000 RON. Acesta se acordă în mai multe etape.

După ce vei efectua primul depozit vei primi un bonus de 40 RON. După primul pariu, la fiecare 400 RON mizați pe bilete cu cote cumulate de minim 2.00 vei primi bonusuri de 40 RON până în momentul în care vei atinge 100% din valoarea primei depuneri ca și bonusuri. Condițiile de rulaj ale bonusului sunt de 10x și ai la dispoziție 60 zile pentru a le îndeplini și a transforma bonusul în bani reali.

De asemenea, la 888 Sport ai în fiecare săptămâna concursul gratuit Super 8. În fiecare săptămâna, operatorii 888 vor propune 8 meciuri din ligile de fotbal din Europa. Tot ce trebuie să faci este să indici rezultatul final pentru fiecare dintre cele 8 meciuri. Dacă reușești să nimerești toate cele 8 rezultate corect vei primi 5000 RON bani reali. Dacă există mai mulți câștigători, atunci premiul se va împărți la numărul de câștigători.

Oferta de pariuri sportive bogată

În ceea ce privește oferta de pariuri sportive de la 888 Sport, operatorul se situează excelent. Pe lângă sporturile cunoscute ca fotbal, tenis sau baschet, la 888 poţi paria inclusiv pe evenimente din E-Sports, Netball, Surfing sau Bandy. Câteva pariuri interesante sunt cele pe evenimentele politice și concursuri de muzică din Marea Britanie sau Suedia. Citește o recenzie completă pe baza feedbackului utilizatorilor platformei pe pagina pareri 888sport.

Ai la dispoziție peste 350 de tipuri de pariuri disponibile la pariurile pre-meci, deci gama este una largă și sigur vei găsi tipuri de pariuri care te interesează. 888 Sport este printre puținele agenții de pariuri care îți oferă posibilitatea de a paria pe E-sports. Pariurile pe E-sports de referă la meciurile din sporturile electronice. Printre acestea se numără pariuri pe evenimente din CS:GO, Dota 2 sau 3 și League of Legends.

Aplicația pentru mobil

Pentru a avea posibilitatea de a paria de oriunde ai fi și de orice device, 888 Sport pune la dispoziția clienților săi inclusiv o aplicație pentru mobil. Aici vei avea acces la toată oferta sportivă cu un design intuitiv și modern. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea Mobil de pe platforma online și să descarci aplicația pe telefon dacă folosești sistem de operare Android sau să cauți aplicația 888 Sport în App Store pe iOS.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.