Ipoteze-şoc în cazul gravidei care s-a spânzurat. ”S-a vândut lui Satan!”

Consătenii tinerei bihorence de doar 22 ani, însărcinată în opt luni, care s-a spânzurat, joia trecută, nu îşi explică nici acum ce s-a întâmplat, unii spunând că fata ar fi căzut în depresie, în timp ce alţii, habotnici, cred că tânăra şi-a vândut sufletul „lui Satan”, pentru că a luat, în acelaşi timp, viaţa copilului ei nenăscut.

Gestul Lianei este inexplicabil pentru cei mai mulţi dintre săteni. Asta pentru că Liana e dintr-o familie respectabilă din comună, era contabilă. „Era o fată cuminte, sârguincioasă, a unor oameni care au educat-o frumos”, povesteşte una dintre bătrânele satului pentru CANCAN.RO.

În schimb, soţul ei, mai în vârstă decât ea cu 10 ani şi cu care s-a luat toamna trecută, e dintr-o familie cu ceva probleme, şi cu totul diferit. Bărbatul este agricultor şi are o fermă cu teren, dar şi cu o turmă de peste 100 de oi.

Tatăl bărbatului crede că Ionuţ ar fi bătut-o. „Ăsta-i un bandit de bandit. Din două vorbe îţi dă în cap. Nici nu discută”, a spus acesta, făcând referire la faptul că ar fi fost una dintre victime, pe vremuri, fără însă să amintească de faptul că disputa s-a produs pentru că el a fost băut şi le-ar fi atacat pe mama lui Ionuţ şi pe sora mai mică a acestuia.

Unii „binevoitori” susţin chiar că Ionuţ ar fi avut chiar şi motiv să fie gelos, pentru că Liana nu ar fi purtat copilul lui în pântec, ci ar fi fost conceput cu un alt bărbat, dintr-o relaţie anterioară căsătoriei. Sunt şi habotnici care spun că femeia şi-ar fi vândut sufletul lui Satan, pentru că altfel nu avea cum să curme şi viaţa pruncului nenăscut, pe lângă a ei.

Răutăţile sunt însă respinse vehement de soţul tinerei, care îşi plânge pierderea postând pe pagina sa de Facebook fotografii cu el împreună cu soţia ori doar cu ea, pozând însărcinată. Pentru Ionuţ, gestul soţiei sale rămâne, încă, de neînţeles, mai ales că abia cumpăraseră patul pentru copilaşul lor şi soţia sa discutase cu medicul ginecolog împreună cu care programase operaţia de cezariană prin care urma să se nască micuţul.

„Aş dori să nu mai fie trecute aberaţii, că mi-am terorizat soţia, şi aş dori să se ştie că nu am fost violent cu ea, ne iubeam mult”, a scris bărbatul lângă o fotografie, în timp ce în alte mesaje îi sunt dedicate soţiei şi copilului lor nenăscut. „Vă iubesc foarte mult şi îmi e dor de voi” şi „Nu ştiu de ce m-ai lăsat cu aşa mare durere pentru că tot timpul erai cu zâmbetul pe faţă şi te-am iubit mult şi nu m-ai supărat. Vă iubesc îngeraşii mei”, sunt doar câteva dintre mesajele bărbatului care acum şi-a scos la vânzare întreaga turmă de oi.

„Nu mai am pentru ce să muncesc. Pentru cine am tras, m-a lăsat”, a spus bărbatul.

În apărarea lui Ionuţ a sărit şi sora lui, Dorina. „Aş dori să nu mai judece nimeni familia mea. Nu a terorizat-o nimeni, era fericită, avea tot ce îi trebuie, mergea unde şi când voia, nu i-a greşit nimeni cu un cuvânt. Toţi o iubim, nu a dat nici un semn că ar avea ceva, mereu era fericită. Aştepta cu nerăbdare să vină îngeraşul nostru. Chiar înainte, în ziua în care s-a sinucis, mi-a trimis poze cu burtica să văd ce mare e, că a fost la control. Era fericirea noastră. Se iubeau şi se înţelegeau”, spune Dorina.

Ce s-a întâmplat cu Liana? Asta încearcă să afle acum şi procurorii şi poliţiştii din comună care au audiat mai multe persoane. Deocamdată, nici una dintre declaraţii nu susţine ideea că tânăra ar fi fost abuzată, potrivit surselor CANCAN.RO.

Au fost audiaţi mai mulţi martori. Nimeni nu a dat vreo declaraţie în care să îl acuze pe soţul tinerei de vreun abuz. Nici măcar părinţii fetei. Au venit şi rezultatele preliminare ale autopsiei. Pe corpul tinerei nu sunt urme de violenţă. Doar urme de spânzurare”, a explicat prim-procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău.

Ancheta nu este, însă finalizată. „Urmează să primim rezultatele finale ale autopsiei şi, când vor fi audiate toate persoanele care ar putea oferi informaţii despre caz, vom putea spune mai multe”, a mai spus Cotrău.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.