335 de locuri de muncă în Maramureș, oferite prin AJOFM! Vezi ce slujbă ți se potrivește

tapiteriAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș pune la dispoziție 335 de locuri de muncă în întreg județul, în cele mai variate domenii. De la muncitor necalificat, agent vânzări, cameristă sau tractorist, până la asistent medical generalist, consilier administrație publică sau contabil. Ca de fiecare dată, cea mai variată ofertă este în municipiul Baia Mare, unde se găsesc posturi de confecționer asamblor articole din textile, confecționer montator structuri metalice pentru construcții, consilier administrație publică, consilier instituții publice, contabil, cosmetician, design grafică, dulgher (exclusiv restaurator), electrician de întreținere și reparații, electrician în construcții, fasonator mecanic.

Totodată, sunt anunțate și posturi pentru femeie de serviciu, fierar betonist, frezor universal, funcționar informații clienți, gestionar depozit, încărcător-descărcător, inginer de cercetare în construcții civile, industriale și agricole, inginer electroenergetica, inginer geodez, inginer mecanic.

Se caută și îngrijitor clădiri, inspector/referent resurse umane, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, lăcătuș mecanic, lăcătuș mecanic de întreținere și reperații universale, lucrător bucătărie, lucrător comercial, manipulant mărfuri, muncitor necalificat în industria confecțiilor.

Alte posturi anunțate de AJOFM sunt în domeniile muncitor necalificat la asamblarea produselor solide și semisolide, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, operator comercial, operator mașini unelte cu comandă numerică, operator la prelucrarea maselor plastice, operator xerox, organizator activitate turism (studii medii), ospătar, proiectant inginer mecanic, repecționer hotel, reprezentant comercial, secretar asistent director, șofer autocamion, șofer de autoturisme și camionete, sortator produse, spălător vehicule, tâmplar universal, vânzător, vopsitor zidar.

 

Post de medic stomatolog la Sighet și de secretară în Seini

La Oarța de Jos se angajează un asistent personal îngrijire, la Satulung un arhivar, la Cavnic un barman, iar în Săsar un bucătar. Totodată, la Seini se caută călcătoreasă lenjerie, în Recea un confecționer asamblor articole din carton, în Cavnic un contabil și un ospătar, iar în Satu Nou de Jos o femeie de serviciu și un lăcătuș mecanic. La Tăuții Măgherăuș este un post de inginer mecanic, iar la Seini de inspector/referent resurse umane, de secretară și de șofer autoturisme și autocamioane. În Mocira se angajează lucrător gestionar și manipulant mărfuri, iar în Baia Sprie un stivuitorist. În Vișeu de Sus se caută confecționer articole din piele și înlocuitori, barman, bucătar și ospătar, iar la Moisei un muncitor necalificat în silvicultură.

În Sighetu Marmației se caută barman, confecționer, femeie de serviciu, frezor, galvanizator, inginer mașini unelte, instalator rețele termice și sanitare, manipulant mărfuri, medic stomatolog, operator introducere, prelucrare date, presator metale la rece, recepționer de hotel, secretară, tăietor confecții, tâmplar universal, tapițer.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.