350 de pachete oferite copiilor de către TSD Maramureș și TSD Baia Mare

1 iunieTinerii social-democrați din Maramureș și cei din Baia Mare au organizat o acțiune de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, sub egida ”Bucuria de a fi copil”. Astfel, duminică, în Parcul ”Regina Maria” din Baia Mare, cu începere de la ora 15.00, reprezentanții TSD au putut fi văzuți împărțind pachete cu dulciuri tuturor micuților aflați în tranzit prin acest loc de agrement.

”Cât timp am fost copil, m-am bucurat de fiecare atenție pe care am primit-o de 1 Iunie și acesta a fost motivul pentru care, cu atâta drag, mi-am dorit să mă aflu ieri între copiii din Baia Mare. Copilăria este cea mai frumoasă etapă a vieții, este acea parte din noi când trăim lipsiți de griji și singura noastră preocupare este un nou joc pe care să-l descoperim”, a declarat Cosmin Butuza, președintele TSD Maramureș.

Alături de liderul TSD Maramureș s-a aflat și președintele Ligii Tinerilor Intreprinzători, Iozsef Stauder, vicepreședinții TSD Baia Mare, Flaviu Bălan și Florin Bratu, dar și alți membrii ai tineretului social-democrat din județul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.