45 de borșeni protesteaza legal timp de câteva zile la Strasbourg

In aceste zile la Curtea Europeană a Drepturilor Omumului se află un număr de 45 de borșeni care protestează vizavi de abuzurile care se fac pe linia tăierilor ilegale de pădure din această parte a Maramureșului

Cei 45 de borșeni care au ales să protesteze legal timp de câteva zile la Strasbourg își văd liniștiți de proteste. Ei nu cer altceva decât transpunerea în realitate a unei sentințe judecătorești definitive și irevocabile. Numai că autoritățile județene sunt sceptice în privința aceasta.

“Nu vreau să comentez în niciun fel acțiunea borșenilor. Tot ceea ce fac cred că aduc un mare deserviciu modului cum ar trebui să se comporte. E adevărat că au tot dreptul să protesteze. Numai că lucrurile acolo cred că au altă componentă. Eu știu doar că legea trebuie respectată. Și mă întreb dacă nu cumva cei care vor respectarea legii nu o încalcă.

Eu știu că s-a făcut o reclamație la DNA. De unde rezultă niște lucruri. Eu nu pot să pun în posesie pe cineva printr-o hotărâre unde nu apar locațiile cu cele 17.000 hectare. Nu putem opri pe nimeni să nu protesteze, e adevărat. Ori când spuui că instituțiile statului nu își fac treaba, iți asumi un risc”, a declarat prefectul Anton Rohian, pentru voceatransilvaniei.ro.

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. eu nu zic sa nu se tae padure,dar sa nu plece lemnu rotund din borsa.
    si bogati porecliti sa nu mai fure anpreuna cu cei care o pazesc.
    sau anbogatit peste noapte , furand.
    oare …… nimeni nu vede…?

  2. Este foarte interesant de stiut daca marele Matei Mihali a lua cu el la Strassbourg si cele 2 sentinte definitive si irevocabile in care se invedereaza ca acel pseudocomposesorat al lui Matei Mihali s-a constituit in baya unor falsuri grosolane.Prin acest comentariu nu doresc sa credeti ca vre-un composesorat actual care devalizeaza padurie borsenilor este legal, dar la Strassbourd trebue sa mergi cu probe nu cu ,,ceteraşi şi dansatori”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.