„Denisa noastră a murit!”. VEZI cine ”a omorât-o” pe manelistă înainte de vreme

  Denisa luptă cu o boală necruţătoare. Azi fanii şi întreaga lume a muzicii de petrecere a fost pusă pe jar de vestea „morţii” interpretei

  Vestea că #Denisa Manelista a murit miercuri, 3 mai 2017 a căzut ca un trăznet atât asupra colegilor de breaslă, cât și asupra tuturor celor care o îndrăgesc, fiindcă informația s-a răspândit cu repeziciune în mediul online. Anunțul a fost făcut cu lacrimi în ochi încă de dimineață în fața magistraților de către cineva din cercul de apropiați ai lui Sile Cămătaru, în timpul şedinţei de judecată a așa-numitul dosar al “Clanurilor”, scrie Cancan. Este vorba despre o femeie, apropiată a inculpaţilor judecaţi, care a citit, cu lacrimi în ochi, un mesaj ignorând complet pe toţi cei prezenți în sala de judecată, inclusiv pe membrii instanţei. Ea le-a spus tuturor celor prezenți: “Denisa noastră a murit”..

  Denisa noastră a murit! – propoziţia care a „aprins” redacţiile de ştiri şi a înnebunit internetul.

  Vestea s-a răspândit cu repeziciune, iar cel care a făcut-o celebră pe Denisa Manelista a fost asaltat de telefoanele celor care au fost șocați de cele aflate. Conform Cancan, Florin Pește i-a povestit unui amic că nu știe cine ar fi putut face o glumă atât de proastă pe seama tinerei de 27 de ani. El a recunoscut că vedeta suferă de ciroză hepatică, iar boala ei e în stare terminală și nu se mai poate face nimic pentru ea, însă Denisa nu a murit.

  Tot Florin Pește a dezvăluit că manelista avea dureri mari și așa a ajuns la Spital. În urma controalelor medicii i-au dat verdictul, însă tinerei nu i-a venit să creadă cele aflate și a plecat la Viena pentru o altă părere. Din nefericire și medicii de acolo i-au spus același lucru şi anume că nu se mai poate face nimic, iar acum tot ce le rămâne apropiaților e să se roage pentru însănătoşirea ei.

  Denisa s-a izolat în apartamentul său şi nu mai vrea să ştie de nimeni

  Cel mai probabil, vestea morții Denisei Manelista vine și după ce vedeta s-a izolat în ultimele două luni de toată lumea. Se pare că ea s-a închis în apartamentul ei dintr-o zonă rezidențială unde nu au acces decât foarte puțini apropiați. Clădirea este împânzită de sisteme de securitate, iar paza complexului este una foarte strictă.

  În aceeași clădire locuiește și impresarul ei împreună cu familia sa, cei doi soți fiind printre puținii oameni pe care vedeta îi acceptă în preajma ei. De altfel, impresarul Denisei este totodată și verișorul vedetei. Mama manelistei este cea care o îngrijește pe tânăra de 27 de ani, iar în afara lor, WowBiz scrie că Denisa o mai primește în vizită și pe cea mai bună prietenă a ei.

  sursa

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.