O șoferiță din Tăuții Măgherăuș a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un podeț din beton. ”Aventura” s-a încheiat la spital

accident-lapuselO șoferiță din Tăuții Măgherăuș a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un podeț din beton. ”Aventura” s-a încheiat la spital

 Ieri, 14 octombrie, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 că, pe DN1C, în localitatea Tăuţii Măgherăuş, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Poliţiştii au constatat că o femeie din Tăuţii Măgherăuş, care se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, într-o curbă la stânga a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu capătul unui podeţ din beton de pe partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma impactului, conducătoarea auto, în vârstă de 47 de ani, a fost rănită uşor. Ea a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că femeia nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

foto:arhiva

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.