48 de societăţi comerciale verificate de poliţişti și sancțiuni de 18.000 de lei pentru infracțiunile constatate

evaziunePoliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat, în baza planului Sărbători de Iarnă în Siguranţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului. Astfel, au fost constatate nouă infracţiuni şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 18.000 de lei.

Ieri, 8 decembrie, poliţiştii au efectuat controale la mai multe societăţi comerciale şi persoane fizice care desfăşoară activităţi de comerţ. Poliţiştii au urmărit descoperirea şi combaterea comerţului cu mărfuri contrafăcute, produse alimentare, legume fructe, alcool şi ţigări, precum şi jucării şi obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă.

Au fost constatate nouă infracţiuni, cele mai multe privind mărcile şi indicaţiile geografice şi au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de  17.700 de lei. De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării jucării, articole de îmbrăcăminte şi produse alimentare în valoare de peste 7.500 de lei precum şi  1.065 de lei în numerar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.