480 pachete de ţigări ascunse într-un autovehicul

jinPoliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Halmeu, în cooperare cu lucrătorii vamali, au descoperit şi confiscat, 480 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 2.160 lei, care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

Conducătoarea auto a fost amendată cu 5.000 de lei, iar maşina i-a fost reţinută de către lucrătorii vamali.

Ieri, 10 noiembrie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a intra în ţară Ida Marta F., în vârstă de 43 de ani, din Halmeu, conducând un autovehicul marca Ford Transit, înmatriculat în Satu Mare. Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra maşinii. În urma controlului, în pereţii laterali, în bord, în uşa glisantă şi în plafoniera maşinii au fost descoperite 480 de pachete de ţigări marca Jin Ling, în valoare de 2.160 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Halmeu. Totodată, pentru că a ascuns ţigările sperând ca astfel să le introducă în ţară, conducătoarea auto a fost amendată cu 5.000 lei. Maşina a fost reţinută până la plata amenzii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.