5.054 pachete de provenienţă ucraineană, Belarus şi F. Rusă, în valoare de 45.000 lei, confiscate la frontiera româno-ucraineană

tigari noiPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, pe care două persoane le transportau cu un autoturism fără documente de provenienţă.

În data de 12 februarie a.c., un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul P.F. Sighetu Marmaţiei a identificat în trafic, pe raza localităţii Oncești, un autoturism cu numere de înmatriculare italiene, despre care aveau suspiciuni că transportă ţigări de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare şi oprirea pentru control a maşinii. În acel moment, din autoturism au coborât două persoane care au încercat să fugă, acestea fiind reţinute imediat şi identificate ca fiind Lucian L., de 36 ani şi Daniel M., de 31 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Timiş.

La controlul efectuat asupra maşinii, în interior au fost observate mai multe cartuşe cu ţigări, fapt pentru care autoturismul şi cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 5.054 pachete de provenienţă ucraineană, Belarus şi F. Rusă, în valoare de 45.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, cele două persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă iar la final urmează a se lua toate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.