5 milioane de dolari recompensă pentru informații privind avionul malaezian dispărut acum trei luni

avion-disparut_d287fa5a2fApropiați ai pasagerilor din avionul malaezian dispărut acum trei luni vor să ofere 5 milioane de dolari (3,7 milioane de euro) persoanei care deține informații legate de acest caz.

Azi  se împlinesc trei luni de când aparatul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, a dispărut de pe radare la puțin timp după ce a decolat din capitala Kuala Lumpur cu destinația Beijing, relatează AFP.

Familiile pasagerilor au anunțat într-un comunicat că a fost lansată o campanie de colectare de fonduri pe site-ul Indiegogo.

Se presupune că avionul care efectua cursa MH370 s-a prăbușit în Oceanul Indian, pe o direcție opusă planului său de zbor. După trei luni de căutări nu s-a reușit însă localizarea epavei și nici măcar nu au fost găsite resturi, iar o parte din apropiații pasagerilor cred că autoritățile din țările implicate le ascund adevărul.

‘Suntem convinși că undeva se află cineva care știe ceva și sperăm că această recompensă îl va determina să iasă din umbră’, a spus Ethan Hunt, responsabilul proiectului ‘Reward MH370’ (Recompensă MH370).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.