5 SFATURI de urmat ca să CÂŞTIGI la LOTO

loto-bileMajoritatea oamenilor sunt jucători la LOTO. Aceştia îşi pun speranţe în fiecare săptămână ca numerele de pe biletul câştigător vor fi ale lor. Milioane de jucători au vise, iar acestea se pot realiza numai dacă situaţia financiară este atât de bună încăt aceste vise să devină realizabile. Un bilet la LOTO poate schimba viaţa oricăruia dintre noi. Problema este că puţini au fost cei care au ieşit câştigători la LOTO au şi ştiut să-şi administreze banii câştigaţi. Ei bine, pentru persoanele care chiar au de gând să-și încerce norocul cu un bilet, avem câteva sfaturi care le-ar putea crește sfaturile de câștig.

Mai jos vă prezint 5 sfaturi bune de urmat dacă doriți să vă creșteți șansele de a câțtiga la loto!

Cumpără mai multe bilete

Aceasta este regula de aur pe care o urmează cei care câștigă frecvent la loterie, și, deși nu iau sume mari, faptul că își achiziționează la multe lozuri nu face altceva decât să le crească semnificativ șansele. Este pur și simplu o chestiune legată de probabilitate matematică. Deși, faptul că plătești pentru atât de multe bilete, pe o perioadă îndelungată, presupune un profit mai mic, totuși nu te lăsa descurajată de astfel de gânduri. Dacă asta presupune să joci la loterie, de ce să te împiedici tocmai de regula de aur, aceea de a cumpăra biletele. Marea problemă a acestei reguli este aceea că trebuies investiţi mai mulţi bani în achiziţionarea biletelor, iar multora dintre jucători le lipsesc banii, doar de asta joacă la LOTO.

Intră în ”sindicatul” jucătorilor la loto

Poţi să te înscrii şi să faci parte dintr-un grup care nu are alt scop de funcționare decât… cum să câştigi la loto. Dacă vei face parte dintr-un astfel de grup, vei juca mai multe numere și bilete, iar potențialul de câștig va fi mai mare. Desigur, în momentul în care vei câştiga, va trebui să împarți banii cu un număr mai mare de persoane, iar dacă suma este semnificativă, chiar nu ai de ce să te plângi.

Nu alege numere consecutive, şansa de câştig se va diminua considerabil

Conform studiilor făcute de specialişti, sunt șanse mici să fie extrase numere care să se succeadă. Desigur, totul ține de noroc, așa că mai bine gândește-te la numere cât mai diferite, ca să îți crești posibilitatea de câștig. Dacă totuși ai un sentiment bun în legătură cu numerele consecutive, cel mai bine ar fi să nu alegi mai mult de două. Foarte rar au fost extrase numere consecutive într-un calup mai mare de două.

Nu alege numere din aceeași categorie

Se spune că cel mai bine este să alegi numere cât mai variate. Poti alege numere care să nu facă parte din aceleaşi intervale de numere. Dacă totuşi o să alegi astfel de variante, posibilitatea de câştig este una destul de mică, ne avertizează experţii în jocul LOTO.

Nu trebuie să foloseşti numerele formate din datele de naștere

Cei mai mulţi dintre jucătorii la loto, au ca numere preferate tocmai datele de naştere. Asta ar însemna că pe biletul jucat se vor regăsi multe numere cuprinse între 1 şi 31. Asta nu înseamnă că nu poți câștiga la loto, însă există posibilitatea să împărți câștigul cu mult mai mulți oameni. Opţiunea rămâne numai a ta. SUCCES!

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.