50 de ani de prețuire : 12 cupluri  au răspuns prezent la invitația adresată de PNL Sighetu Marmației  de a participa la evenimentul omagial, Nunta de Aur.video+ foto

50 de ani de prețuire : 12 cupluri  au răspuns prezent la invitația adresată de PNL Sighetu Marmației  de a participa la evenimentul omagial,   Nunta de Aur

50 de ani reprezintă mai mult decât un cuplu. E certitudinea respectului, înțelepciunii, responsabilității , e frumosul transpus în liniștea și dragostea căminului, clădit în doi.

12 familii au răspuns prezent la invitația adresată de PNL Sighetu Marmației,   de a participa la evenimentul omagial  Nunta de Aur.

Evenimentul a debutat cu un moment religios, urmat de petrecere, muzică bună , tortul festiv , diplome, cadouri și multe, multe alte surprize.

Evenimentul a fost organizat de către PNL Sighetu Marmației, în semn de prețuire și respect pentru cei care sunt un exemplu permanent ,  în comunitatea sigheteană.

“Împreună cu colegii liberali, am dorit prin organizarea Nuntii de Aur sa ne arătăm respectul, prețuirea și admirația pentru tot ceea ce înseamnă familia tradițională bazata pe respect reciproc, încredere și multă dragoste.

Am retrăit împreună cu cele 12 cupluri momente pline de încărcătură emoțională,în care ne-au fost împărtășite momente din vasta experienta de viață.

12 familii care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost sărbătorite azi într-un cadru festiv de către PNL Sighet.La mulți ani fericiți!

Publicată de Daniela Onița-Ivașcu pe Joi, 8 Noiembrie 2018

Evenimentul a debutat printr-un moment religios, iar preotul Sorin Tomoioaga, s-a adresat mirilor emoționat, deoarece printre cele 12 familii sărbătorite s-au aflat și părinții săi.

Sunt mulțumită sufletește, ca am reușit împreună cu colegii mei liberali care și-au adus aportul financiar la reușită evenimentului sa putem oferi diplome aniversare, cadouri, flori, momente artistice, multe surprize și mai presus de toate: Admirația și Respectul nostru.La mulți ani fericiți!!!”, a menționat președintele PNL Sighetu Marmației, consilierul local av. Onița Daniela Ivașcu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.