ULTIMA ORA! Parintii sunt distrusi! A murit in spital! Denisa i-a indurerat pe toti

O femeie a relatat pe Facebook acest caz. Fetita pe nume Denisa Nicoleta a trait alaturi de parintii ei intr-o coliba de pe malul Somesului. In luna ianuarie, fetita a fost luata de la parinti si a ajuns in grija unui asistent maternal, potrivit Romaniatv.net.
Fetita nu are certificat de nastere si nici medic de familie. In data de 26 mai, Denisei i s-a făcut rau, iar asistenta maternala a solicitat ambulanta si a fost dusă la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare unde a murit.
”Vă relatez pe scurt cum au decurs lucrurile acolo, iar mai departe puteţi să vă daţi şi voi cu părerea. La Urgenţă, ştiind că este un copil care a fost adus în urma unei crize epileptice, l-au ţinut vreo 5-6 ore acolo, investigaţii, analizele de sânge au venit în vreo 4-5 ore, poate nu considerau că e urgenţă. Nu s-au repetat crizele cât a stat în Urgenţă, dar totuşi s-au gândit să o interneze. Pe Secţia de Pediatrie, zic eu, din punct de vedere al unuia care n-a studiat Neurologie sau NeuroPediatrie, a intrat în status epilepticus. Medicul de servici (nu ştiu dacă era Pediatru, Neurolog, Medic de Familie) i-a administrat de două ori cate 5 ml de Diazepam intramuscular (în ghidurile de Neurologie zice că se administrează 0,3-0,5 ml /kgcorp intravenos lent sau intrarectal pt a preveni riscul de apnee, hipotensiune arterială)….fetiţa având doar 8 kg, puteţi să faceţi un calcul simplu şi veţi constata că a primit o doză cam mare. Normal că a facut stop cardio respirator, fără nicio şansă de a mai fi salvată”, a scris Adina R.

2 COMENTARII

  1. Spuneti ca nui .adevarat cu denisa .ca na murit .nu cred terminati .cu vorb de astea va rog.

  2. Nu sr poate nu cred ca a murit denisa .nuuuu .terminati cu prostile astea ..rugativa la dumnezeu so faca bine pe denisa .va rog

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.