PSD și-a desemnat candidatul la Primăria Baia Mare

Gabriel Zetea7Gabriel Zetea: CexN al PSD a validat în unanimitate candidatura deputatului Florin Tătaru pentru Primăria municipiului Baia Mare

Comitetul Executiv Național (CexN) al PSD a validat ieri, 28 ianuarie 2016, candidatura deputatului de Baia Mare, Florin Tătaru, pentru Primăria municipiului Baia Mare la alegerile din iunie 2016. Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că propunerea a fost făcută conform statutului de către organizația județeană a social-democraților maramureșeni și validată în unanimitate de CexN. Este prima candidatură la nivel național stabilită de către PSD pentru primăriile municipiului reședință de județ.

”Am făcut o propunere corectă de candidatură în persoana deputatului Florin Tătaru pentru Primăria Baia Mare, în urma analizării cercetărilor sociologice și a susținerii colegilor din interiorul Partidului Social Democrat. Florin Tătaru este primul parlamentar care a câștigat în 2011 o bătălie electorală extrem de grea împotriva unui sistem PDL-ist corupt, venind din spate în sondajele de opinie. A recâștigat mandatul cu peste 50% din sufragiile electoratului în 2012, în urma unei campanii transparente și oneste. Și dacă ar fi să luăm în calcul doar aceste aspecte, candidatura sa pentru Primăria municipiului Baia Mare este una corectă din punct de vedere politic. Florin Tătaru este un om obișnuit cu administrația, care are o pregătire economică deosebită la bază și care reprezintă o soluție pentru însănătoșirea filozofiei bugetare și financiare a municipiului Baia Mare. PSD va propune, în perioada următoare, programe și proiecte pentru cea mai importantă comunitate maramureșeană, sustenabile din punct de vedere financiar, precum și soluții concrete pentru îmbunătățirea nivelului de trai și a satisfacerii sociale a băimărenilor”, a declarat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș.

 tataruFlorin Tătaru: ”Voi pune profitul social colectiv înaintea profitului economic sau al beneficiului de imagine individuală”

Candidatul PSD Maramureș pentru Primăria municipiului Baia Mare, deputatul Florin Tătaru, reprezentant al Colegiul 2, Baia Mare a declarat că, în campania care urmează, va pune profitul social înaintea profitului economic sau al beneficiului de imagine individuală. ”Personal, eu nu văd următoare perioadă ca pe o luptă electorală, ci ca pe o luptă a binelui, pentru oamenii de bună credință din Baia Mare. Îmi doresc o campanie electorală corectă, onestă și doar în interesul cetățeanului. Iubesc acest oraș, orașul în care am copilărit și în care m-am format și îmi doresc să devină un punct economic și social important pentru N-V României. Vă asigur însă că îmi doresc o abordare integrată, care să cuprindă toate aspecte importante ale vieții noastre cotidiene. În acest sens, voi pune profitul social colectiv înaintea profitului economic sau al beneficiului de imagine individuală, asta cred că trebuie să își dorească un primar. Am început deja să lucrez alături de echipa mea la un proiect de oraș, un program politic, iar în cel mai scurt timp vă voi prezenta punctele centrale ale acestuia, precum și programul integral pentru a putea să îl dezbatem împreună pe larg. În mod cert,” Baia Mare Capitală Europeană a Culturii 2021” va fi unul din cele mai importante obiective. Am demonstrat în campaniile electorale din 2011 și 2012 faptul că putem învinge printr-o politică făcută și cu sinceritate și corectitudine”, a declarat deputatul Florin Tătaru, candidatul PSD Maramureș pentru Primăria municipiului Baia Mare la alegerile din iunie 2016.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.