Rus Team Baia Mare pe PODIUM la Concursul Naţional de Dans Sportiv CUPA ORADEA

12784294_1107604569272549_1117982662_nPrimăvara își face din ce în ce mai mult simțită prezența, atât prin temperaturile ridicate înregistrate în ultimele zile, cât și prin pășirea în noul sezon competițional al dansului sportiv din România.

Sâmbătă, 27 Februarie 2016, Comuna Sântandrei s-a trezit la viață, devenind destinația finală a dansatorilor și a sustinătorilor acestora. Motivul? Clubul de Dans Sportiv „Stelele Dansului” Oradea, în colaborare cu Federaţia Română de Dans Sportiv si cu sprijinul primăriei Comunei Sântandrei, a organizat cea de a unsprezecea ediţie a Concursului Naţional de Dans Sportiv CUPA ORADEA. Prilej  cu care, concurenți din întreaga țară s-au regăsit și au încântat publicul prezent cu adevarate opere de artă, picturi în mișcare, create cu pricepere de antrenori și transpuse pe ringul de dans de perechile înscrise.

De la această manifestație nu puteau absenta nici reprezentanții clubului de dans sportiv Rus Team Baia Mare, contribuind la omagiul adus dansului cu ajutorul indicațiilor prețioase ale domnului antrenor Rusu Alexandru, protagoniști fiind:

  • Rusu Alex și Rusu Maya – loc 1, Basic Standard și Basic Latino (6-11 ani);
  • Piscoran Marc și Temian Maia – loc 1, Hobby (6-11 ani);
  • Kiss Bertalan Cristian și Illyes Dalma Maria – loc 2, E Standard; loc 5, E Latino; loc 9, Basic Standard și loc 8, Open Latino (16-35 ani);
  • Coman Marius și Radut Ioana – loc 6, D Standard și Basic Standard (16-35 ani);
  • Varga Andrei Radu și Ghita Carla Maria – loc 8, D (12-15 ani);
  • Nistor Alexandru și Ariciu Andra Maria – loc 10-11, Hobby (12-15 ani).

Felicitări perechilor!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.