Urmărire ca-n filme la TISA. Autoturism şi 4.000 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti!

politia-de-frontieraUrmărire ca-n filme la TISA. Autoturism şi 4.000 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti!

În data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P. F. Sighetu Marmaţiei, aflaţi în misiune pe raza localităţii Tisa, jud. Maramureş, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Franţa, despre care existau date că este folosit pentru transportul ţigărilor de contrabandă.

Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele efectuate de către poliţiştii de frontieră, s-a trecut la urmărirea autovehiculului, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale maşinii instituţiei. Pe timpul urmăririi, şoferul autoturismului Ford a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat cu maşina în poarta unui imobil.

La fata locului a fost depistat un tânăr, cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. În autoturism au fost observate mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acestuia împreună cu tânărul în cauza la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma controlului efectuat asupra maşinii a fost descoperită cantitatea de 4.000 pachete ţigări, marca Jin Ling, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 36.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar maşina în valoare de 2.000 euro a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum şi pentru identificarea şi reţinerea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.