6 Tipuri de machiaj pentru nunta in 2023

O nuntă este un moment special pentru fiecare femeie, iar machiajul joacă un rol crucial în a-ți accentua frumusețea naturală și în a te face să strălucești în ziua cea mare. Cu fiecare an, noile tendințe în machiaj aduc o abordare proaspătă și modernă. În 2023, există mai multe stiluri sofisticate și inovatoare care vor cuceri toate miresele. Află mai multe informații despre un make-up pentru mireasa chiar de la Amalia Drăghici – profesional make-up artist.

Machiajul natural și luminozitatea pielii

Machiajul natural a fost mereu o alegere populară pentru mirese. În 2023, accentul va fi pus pe strălucirea pielii și pe obținerea unui aspect fresh și rafinat. Fondul de ten ușor și transparent va permite pielii să respire, iar iluminatorul aplicat strategic pe pomeți, arcul lui Cupidon și colțurile interne ale ochilor va accentua frumusețea trăsăturilor tale. Această abordare minimală, dar elegantă, va face ca machiajul tău să reziste întreaga zi, iar tu să arăți impecabil în poze.

Machiajul clasic, inspirat din anii ’50

O revenire în trecut poate fi inspirația perfectă pentru machiajul de nuntă în 2023. Stilul clasic din anii ’50 cu gene curbate, pleoape cat-eye și buze roșii va aduce o notă de eleganță și rafinament. Această estetică vintage va aduce un farmec aparte evenimentului tău special și va impresiona cu siguranță invitații.

Machiajul smokey eyes reinterpretat

Smokey eyes a fost mereu un stil indiscutabil pentru ocazii speciale. În 2023, această tehnică clasică va fi reinterpretată prin folosirea unor nuanțe mai calde și texturi bogate. Ochiul va fi accentuat cu un smokey eyes mai difuz, înglobând tonuri de maro, bronz sau auriu, care vor adăuga profunzime privirii tale. Combină acest look cu gene false pentru un aspect dramatic și senzual.

Machiajul monocromatic

Un alt trend în machiajul de nuntă pentru 2023 este machiajul monocromatic. Această tehnică implică folosirea aceleiași nuanțe pentru ochi, obraji și buze. De exemplu, un machiaj roz subtil va fi aplicat pe toate aceste zone pentru a crea un look armonios și romantic. Această abordare simplă va conferi un aspect coerent și delicat întregii tale apariții.

Machiajul cu accente de strălucire

În 2023, strălucirea va fi cuvântul cheie. Adăugarea unor accente subtile de strălucire pe pleoape, pe linia genelor sau pe pomeți va da machiajului un aspect mai festiv și glam. Acest luciu delicat va atrage lumină, sporind astfel luminozitatea chipului tău în fotografii și în cadrul evenimentului.

Machiajul artistic și non-conformist

Pentru miresele cu un spirit creativ și neconvențional, machiajul artistic va fi în tendințe în 2023. Acest stil permite experimentarea cu forme, linii și nuanțe îndrăznețe. De exemplu, poți încerca un machiaj grafic pe pleoape sau un aspect cu detalii abstracte, cu siguranță vei impresiona și vei rămâne memorabilă.

În 2023, există o varietate de stiluri de machiaj pentru nuntă, de la cele clasice și naturale până la cele îndrăznețe și inovatoare. Alegerea perfectă depinde de personalitatea ta și de stilul evenimentului pe care îl dorești. Indiferent de alegerea ta, asigură-te că machiajul te reprezintă și te face să te simți specială în cea mai importantă zi din viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.