60 de autoturisme, verificate de polițiștii din Șomcuta Mare. La ce sumă se ridică valoarea amenzilor aplicate?

În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Șomcuta Mare Mare și ai posturilor de poliție arondate au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și depistarea conducătorilor auto care ar putea pune în pericol siguranța pe drumurile publice. Astfel, polițiștii au urmărit identificarea și luarea măsurilor legale față de persoanele care urcă la volan și conduc în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor psihoactive.

Au fost oprite 60 de autoturisme, fiind legitimate 65 de persoane. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 6000 de lei.

Totodată, a fost reținut un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru păstrarea unui climat de ordine și siguranță pe drumurile publice și în cursul săptămânii care tocmai a început. Conduceți preventiv, cu viteză legală, fără a efectua manevre care ar putea provoca accidente rutiere și rănirea pasagerilor. De asemenea, rugăm pietonii și biciliștii să manifeste atenție sporită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.