4 situații de urgență: Trei incendii și un accident rutier!

P1480902Ieri, 20.04., pompierii maramureșeni au intervenit la 4 situații de urgență; trei incendii și un accident rutier.

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. Datorită promptitudinii militarilor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Pompierii militari băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în curtea unei case din orașul Seini. Pentru lichidarea incendiului au intervenit și pompierii voluntari seineni. Flăcările au distrus circa 500 de kilograme de paie, o usă de lemn  și două geamuri. De asemenea, s-au degradat circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Spre seară în Bârsana a fost semnalat un incendiu la o baracă. Flăcările au mistuit circa 50 de metri pătrați din acoperișul de lemn, 40 de metri pătrați de pereți portanți din lemn și circa 30 de metri liniari de cablu electric.

Dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat ieri seară, la ora 22:20, despre producerea unui accident rutier în localiatea Cicârlău. La locul intervenției s-a deplasat echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare și echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D. Baia Mare. În urma accidentului, o persoană a decedat și o persoană a fost transportată la spital de către chipajul S.M.U.R.D.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.