7 beneficii importante ale apei filtrate

Apa filtrată este…

1. Mai sănătoasă

Protejarea corpului de boli și menţinerea unei stări mai bune de sănătate zi de zi este unul dintre cele mai mari beneficii asociate cu apa filtrată. Nu numai că apa mai pură și mai sănătoasă oferă sistemului imunitar un impuls valoros, dar elimină și până la 99% din clorul din apă, care este asociat cu cancerul.

2. Mai sigură

Ca o ultimă linie de apărare între organismul nostru şi sutele de toxine care pot fi prezente în apa de la robinet, filtrele oferă un serviciu de nepreţuit. Îndepărtând selectiv contaminanții periculoși, cum ar fi plumbul din apa de băut, şi păstrând în același timp depozitele de minerale sănătoase, veți descoperi că un filtru de robinet este o cale extrem de simplă către o apă mai sigură şi mai sănătoasă.

3. Mai bună pentru copii

Apa de băut curată și sănătoasă este esențială pentru copiii în creștere, motiv pentru care apa din care au fost îndepărtate substanțele chimice și impuritățile este ideală. Din același motiv, apa filtrată este benefică și pentru femeile însărcinate, reducând riscul de malformații congenitale.

4. Mai ieftină

Apa îmbuteliată este o alternativă evidentă la concumul apei direct de la robinet, dar nu este la fel de uşor pentru contul bancar! Evitați să faceți aprovizionare cu apă minerală costisitoare de marcă, investind într-un filtru de calitate, care vă va asigura consumul unei ape sănătoase şi sigure timp de mai multe săptămâni.

5. Ecologică

Pe lângă faptul că este mai ieftină, apa filtrată oferă și o soluție mult mai ecologică pentru consumul de apă. În loc să supraîncărcați containerele de deşeuri cu sticle de plastic, faceți un lucru bun pentru mediu și deveniți ecologic cu filtru de apă.

6. Mai bună la gust

Îndepărtând substanțele chimice reziduale care vin odată cu apa de la rbinet, filtrele vă oferă apă potabilă care miroase mai bine și are un gust mai bun.

7. Confortabilă

În concluzie, fie că o folosiți pentru a găti, pentru a vă umple un ceainic sau pentru a o bea, să vă bucurați de apă mai pură este mult mai rapid și mai ușor cu un filtru de apă. Magazinul Wellnessist vă oferă sisteme de filtrare a apei potabile de la unul din cei mai mari producători de sisteme din gama „Filtru apă robinet“, Global Water (Polonia). Această firmă are o experiență de 19 ani în domeniul filtrării și tratării apei, în special pentru consumatorii casnici. În oferta Wellnessist din categoria “Filtru apă robinet” veți găsi filtre clasice, simple, dar și sisteme inovatoare de filtrare, cu cartușe de purificare pe mai multe niveluri, inclusiv mineralizare și alcalinizare, la prețuri accesibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.