7 situații de urgență în weekend pentru pompierii maramureșeni!

Masini-ISU-(1)Pompierii maramureșeni au intervenit la  7 situații de urgență în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Vineri, 21.08., militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu de vegetație uscată în localitatea Suciu de Sus. În urma incendiului, au ars circa 2 hectare de vegetație, iar pentru lichidarea lui au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din localitate. Spre seară, tot vineri, echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a fost solicitat să intervină pentru decarcerarea unei persoane decedate în urma unui accident rutier,  în localitatea Seini.

Sâmbătă, 22.08., pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un container de gunoi de pe strada Vasile Lucaciu. Au ars circa 800 de kg de deșeuri menajere. Tot militarii băimăreni au intervenit, spre după amiază, pe strada Unirii la un incendiu de vegetație uscată în urma căruia a ars circa 1 hectar de vegetație. Spre seară, pompierii Detașamentului ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Șindrești. Flăcările au distrus 80 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei, diverse obiecte de mobilier și de îmbrăcăminte. La lichidarea incendiului au participat și pompierii voluntari din localitate. O ultimă intervenție a pompierilor băimăreni a fost ieri, 23.08., la un incendiu de vegetație uscată în Baia Mare. Au ars circa 300 de metri pătrați de vegetație.

Medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au avut parte de 67 de situații de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 35 de cazuri, Sighet 11, Fărcașa 6, Târgu Lăpuș 3, Vișeu de Sus 6 și Bogdan Vodă 6 cazuri.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.