760 de delegați din Maramureș vor alege președintele PSD pentru un nou mandat

psd760 de delegați din Maramureș vor alege președintele PSD pentru un nou mandat

 Vineri, 24 iulie 2015, cu începere de la ora 13.00, 760 de delegați reprezentând toate organizațiile PSD din Maramureș vin la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare pentru a-și alege președintele filialei județene pentru un nou mandat.

Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD și Andrei Dolineaschi, secretarul general al PSD au confirmat prezența la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș. Alături de participanți se va afla și Victor Negrescu, președintele PES activists România, Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare.

În cadrul Conferinței Județene de Alegeri a PSD se va alege doar președintele filialei pentru un nou mandat și Consiliul Județean de conducere al PSD Maramureș. Urmează ca, într-o ședință ulterioară, Consiliul Județean nou ales să desemneze președintele executiv, vicepreședinții partidului, secretarul și trezorierul PSD Maramureș.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.