În urmă cu câteva minute, anunţul că ”A MURIT!” a cutremurat întreaga lume a maneliştilor! Cum s-a împrăştiat groaznica veste a ”morţii” Denisei!

În urmă cu câteva minute, anunţul că ”A MURIT!” a cutremurat întreaga lume a maneliştilor! Cum s-a împrăştiat groaznica veste a ”morţii” Denisei! E INCREDIBIL cine a lansat şocanta informaţie

Momente de panică în lumea maneliştilor! Vestea că Denisa Manelista a murit a căzut ca un fulger chiar în instanţă, unde se judeca Dosarul Clanurilor.

Denisa Manelista se luptă cu toată puterea pentru a trece peste momentele grele, însă apropiaţii artistei stau cu frica în sân că iminetul moment se va produce. Miercuri dimineaţă vestea că Denisa a murit a zguduit întreaga lume a maneliştilor.

O apropiată a lui Sile Cămătaru a izbucnit în plâns şi a împrăştiat vestea că ”Denisa noastră a murit”. Femeia a ignorat magistraţii şi a citit mesajul în lacrimi, în faţa tuturor celor prezenţi la judecata dosarului Clanurilor. De acolo, toată presa a luat foc.

Florin Peşte, omul care a făcut-o cunoscută pe Denisa Manelista, a fost asediat cu telefoane, fiind năucit de ce se întâmplă şi neştiind cine poate face o astfel de glumă. Manelistul a povestit unui prieten ce se întâmplă de fapt cu artista.

”Denisa nu a murit. E într-adevăr în stare terminală, dar nu a murit. Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă a murit. A facut boala asta de la stres. El a luat-o pe Denisa sa cante si a facut-o mare. Are ciroza hepatica. E in faza terminala. Pe ea o tot durea. S-a dus sa faca un control in Romania si i-au spus medicii ca are ciroza hepatica in faza terminala. Nu a crezut şi s-a dus la Viena, dar i-au spus acelaşi lucru. Nu se mai poate face nimic pentru ea, sărăcuţa. Nu ne rămâne decât să ne rugam!”, că i-a povestit Florin Peşte, relateaza cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.