8 kilograme de tutun fără documente legale confiscate la Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au descoperit si confiscat 8 kg de tutun pe care un cetățean maghiar a încercat să le introducă ilegal în tară.

Ieri, 31.07.2014, în jurul orei 19.30 s-a prezentat în P.T.F. Petea, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul maghiar Sandor D., de 63 ani, conducând un autoturism marca Suzuki.

Existând suspiciuni că acesta transportă produse accizabile fără documente legale, asupra mașinii a fost efectuat un control amănunțit.

Astfel, în portbagaj a fost descoperit un rucsac în care se aflau 16 pungi care conțineau 8 kg de tutun care nu era marcat si pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta nici un document de proveniență.

Bărbatul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste 1 kg de tutun de fumat.

De asemenea întreaga cantitate de tutun în valoare de 800 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.