80 de cupluri din Baia Mare şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Vezi ce surprize a avut pentru aniversaţi Administraţia Publică Locală

80 de cupluri și-au reînnoit duminică, 1 Octombrie, jurămintele de credință în fața primarului Cătălin Cherecheș. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, la unul dintre localurile de marcă din oraş. „Nunta de Aur”, un eveniment dedicat cuplurilor care prin statornicie, respect reciproc, iubire, toleranță și răbdare au trecut printr-o jumătate de secol de căsnicie, este deja o tradiție pentru municipiul Baia Mare

Șapte dintre cele 80 de cupluri care și-au reînnoit jurămintele au celebrat nunta de ametist, 60 de ani de amintiri plăcute.

Alături de cuplurile care sunt un model pentru generația tânără, seniorii care au clădit temelia orașului, a fost și Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare. Acesta le-a dăruit un cadou și diplome din partea Administrației Publice Locale.

„Vreau să vă mulțumesc pentru exemplul pe care ni-l dați nouă, celor tineri. Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru familiile dumneavoastră, pentru orașul nostru și pentru comunitatea noastră. Fiecare, acolo unde ați pășit din punct de vedere profesional, ați construit acest oraș, ați consolidat acest oraș. Ne-ați educat și ne îndrumați cu sfaturile dumnevoastră spre drumul bun. Dumneavoastră sunteți cei care ne inspirați. Ne oferiți modelul dumneavoastră de iubire, modelul dumneavoastră de sacrificiu pentru că viața aceasta nu este doar lumină și soare ci are și umbre, și dumneavoastră ați știut întotdeauna să pășiți în acești 50 de ani împreună, uitându-vă cu încredere unul la celălalt, având încredere că pașii pe care îi faceți împreună sunt pașii spre lumină și adevăr. Vă mulțumesc, încă o data, pentru modelul pe care ni-l oferiți!”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Sursa foto: Catalin Chereches 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.