Breaking news: Avem din nefericire tragica dovadă că starea Denisei e CRITICĂ! Groaznic: I-a cedat ficatul!

Breaking news: Avem din nefericire tragica dovadă că starea Denisei e CRITICĂ! Groaznic: I-a cedat ficatul! Un apropiat i-a adus de urgenţă cântăreţei un medicament de la care se aşteaptă minunea!

Denisa Manelista este în stare critică! CANCAN.RO a prezentat dovada de netăgăduit că artista se zbate între viaţă şi moarte. Un apropiat al Denisei Manelista a fost fotografiat de către CANCAN.RO în liftul de la apartamentul în care se află acum artista cu mai multe fiole de albumină umană, soluţii perfuzabile introduse atunci când ficatul unei persoane nu mai face faţă.

Apropiaţii aşteaptă în aceste momente o minune în ceea ce priveşte starea de sănătate a Denisei Emilia Răducu.
Un apropiat al Denisei, fotografiat în lift în timp ce transporta fiole de albumină umană, o substanţă ce se administrează persoanelor cărora le-a cedat ficatul!

Denisa Manelista a susţinut, recent, că starea ei de sănătate este mai bună. Chiar şi astăzi, pe pagina ei de Facebook a apărut un mesaj că Denisa Manelista se simte mai bine.

„Ţin să vă anunţ că tot ce s-a speculat prin presă NU este adevărat!! NU am fost internată de urgenţă în spital!! Mă simt mai bine!! Analizele îmi ies din ce în ce mai bine… O seară frumoasă prieteni!”, a fost mesajul publicat astăzi pe pagina de Facebook a Denisei Manelista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.