Experţii sunt şocaţi! Un nou truc ajută cumpărătorii online să economisească o avere în România.IATĂ Cum să cumperi un iPhone 7 nou, cu 95% mai ieftin

  Probabil ați observat deja un fenomen nou care se răspândește cu repeziciune în Europa și America de Nord: site-urile de licitații vând cu reduceri semnificative produsele rămase în depozite & produsele cu stocuri prea mari.

  În o mulțime de bloguri, puteți citi poveștile fericiților câștigători care au obținut produse incredibile, extrem de scumpe – de obicei, la un preț cu mult redus față de prețul original. Nu eram 100% siguri că aceste oferte extraordinare sunt reale, așa că ne-am hotărât să le testăm. Și cum altfel puteam să ne asigurăm că testul funcționează decât cumpărând ceva ce chiar ne doream.

  Am vrut să cumpăr un iPhone 7 nou, așa că am făcut testul.

  Am început să mă documentez pentru a afla care dintre site-urile de licitații era cel mai de încredere și, prin urmare, cel mai potrivit pentru testul meu. După ore de căutări, am ajuns la concluzia că, datorită gamei sale variate de produse și a reputației excelente – MadBid era site-ul perfect pentru testul meu.

  Pentru a putea folosi aceste site-uri de licitații, trebuie să cumperi credite cu care licitezi împotriva altor utilizatori, în cadrul unor licitații online. Apoi, dacă ai ieșit câștigător – te bucuri de o reducere URIAȘĂ din prețul inițial al produsului.

  MadBid erau atât de dornici să le dovedească utilizatorilor că metoda funcționează, încât aveau o promoție pentru clienții nou-înregistrați. Într-o asemenea promoție, poți primi credite gratuite – de două ori valoarea primei tale cumpărături! Această situație a fost ideală pentru un utilizator începător ca mine, iar acum aveam creditele necesare pentru a testa site-ul în detaliu.

  Ce poți cumpăra la licitație?

  Am văzut tot felul de produse, de la mașini la telefoane, computere, laptopuri, televizoare, echipament stereo și cam orice altceva de acest gen.

  Madbid trece testul!

  După o simplă înregistrare, mi-am primit creditele gratuite de la MadBid. Acum eram pregătit să încerc să câștig unul dintre produsele scoase la licitație. Înainte să mă înregistrez, nu eram prea sigur cum funcționa site-ul, dar totul a devenit clar odată ce mi-am creat contul.

  Inițial, am licitat pentru un produs pe care mi-l doream de mult… un iPhone 7 nou-nouț. După o licitație relativ scurtă, spre surpriza mea… am câștigat!

  Plătind în total doar €74.55, am câștigat un iPhone 7 care valora €699!

  Ca să mă asigur că nu era doar o coincidență, m-am hotărât să încerc să mai câștig ceva. Și am constatat cu uimire că am câștigat din nou! De data aceasta, diferența de preț a fost și mai mare. Până la urmă, am plătit doar €79.22 pentru un MacBook Pro care valora €2,000. Incredibil! Nu ai cum să economisești atât de mult în altă parte!

  iphone-ipad

  Livrarea – După ce am câștigat și am plătit produsele, le-am primit câteva zile mai târziu. A fost o experiență pur și simplu extraordinară, de la început până la sfârșit.

  În concluzie, am fost extrem de mulțumit de experiența mea.

  Instrucțiuni detaliate pentru MadBid

  Now that you’re set on trying to get your own savings on MadBid – you’re probably wondering exactly how the site works. Don’t worry, I’ll explain everything. Here’s a detailed guide to help you get started. (If it looks short, it’s because it’s so simple!)

  Pasul 1:

  Creează un cont pe MadBid și obține credite gratuite. Fă clic pe link-ul nostru exclusiv și vei obține o reducere pentru că vei beneficia de aceeași ofertă ca și mine!

  Code: STARTER24

  Pasul 2:

  Caută o licitație care te interesează și începe să licitezi.

  Pasul 3:

  Dacă vei câștiga licitația, vei fi redirecționat la pagina de încasare plăți, de unde vei putea să cumperi produsul dorit cu o reducere extrem de mare!

  Concluzie

  Până la urmă, am avut o experiență extrem de pozitivă pe MadBid. Reducerile de 95% din prețul normal de vânzare păreau greu de crezut, dar acum știu că sunt posibile!

  Toată lumea folosește MadBid pentru cumpărăturile personale. Este chiar atât de simplu!

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.