96 de cupluri din Baia Mare şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Vezi ce surprize a avut pentru aniversaţi Administraţia Publică Locală.video+foto

96 de cupluri și-au reînnoit duminică,30 Septembrie 2018, jurămintele de credință în fața primarului Cătălin Cherecheș. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, la Restaurant Hotel Carpați, unul dintre localurile de marcă din oraş.

„Nunta de Aur”, un eveniment dedicat cuplurilor care prin statornicie, respect reciproc, iubire, toleranță și răbdare au trecut printr-o jumătate de secol de căsnicie, este deja o tradiție pentru municipiul Baia Mare
Doisprezece  dintre cele 96 de cupluri care și-au reînnoit jurămintele au celebrat nunta de ametist, 60 de ani de amintiri plăcute.

Alături de cuplurile care sunt un model pentru generația tânără, seniorii care au clădit temelia orașului, a fost și Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare. Acesta le-a dăruit un cadou și diplome din partea Administrației Publice Locale.

„Doamnelor și domnilor, mirese și miri, vreau să vă mulțumesc că în această zi de duminică sunteți împreună dar și alături de noi că o mare familie, a adevăraților băimăreni, sunteți împreună pentru a sărbători iubirea dar și respectul, munca, sacrificiul și bucuria pe care ați trăit-o până acum împreună.
Sunt bucuros de fiecare dată când aniversăm cuplurile de aur ale orașului Baia Mare, să transfer dinspre dumneavoastră, spre cei mai tineri, exemplul pe care ni-l oferiți de fiecare dată, exemplul de înțelepciune, de echilibru, de răbdare, de toleranță, de prietenie, de iubire și exemplul cum să așezi cărămidă cu cărămidă pentru a clădi o viață, o viață în doi într-o familie frumoasă, într-o comunitate frumoasă așa cum dumneavoastră ați clădit-o an de an, de-a lungul vieții.
Pentru ceea ce ați făcut pentru noi cei tineri , plătindu-ne școală, îndrumandu-ne pe drumul bun a ceea ce înseamnă să înveți să spui bună ziua și mulțumesc, pentru toate aceastea din partea comunității noastre băimărene, vreau să va felicit , să vă doresc sănătate, să va doresc zâmbet pe chip atunci când vă priviți unii pe alții, dar și zâmbet pe chip când ne priviți și pe noi pe cei mai tineri, sper să fie zâmbete din ce în ce mai multe care să șteargă anumite tristeți care le așează unii pe chipul nostru sau în sufletul nostru.
Vă mulțumesc pentru că ne-ați dat viață, vă mulțumesc pentru ceea ce ați construit ca și casă a noastră, construind Baia Mare, construind Maramureșul și construind România. Și eu vă promit că știu ce am de făcut și știți foarte bine că sunt un om care merge doar înainte și mă duc înainte de dragul bunicilor mei, de dragul părinților mei și de dragul dumneavoastră, pentru că în fiecare dintre dumneavoastră le văd și pe bunicile mele, îi văd și pe bunicii mei și-l regăsesc și pe tatăl meu. Vă doresc să aveți o viață frumoasă împreună și să va simțiți bine alături de miresele dumneavoastră, domnilor în această frumoasă după-amiază ”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Castane 2018: Nunta de aur

Publicată de Cătălin Cherecheș pe Duminică, 30 Septembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.