A ales moartea. Un sighetean s-a sinucis inhalând monoxid de carbon și a explicat gestul într-o scrisoare de ADIO

646x404Tragedie în blocul 10 din cartierul sighetean Bogdan Vodă. O persoană a alertat poliția despre faptul că, într-o locuință, un tânăr este decedat. Acesta și-ar fi explicat gestul sinucigaș printr-un bilet de adio, însă oamenii legii fac cercetări amănunțite pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs nefericitul incident. Tot ce se știe este că sigheteanul s-a intoxicat cu monoxid de carbon, au arătat colegii noștri de la ”maramedia.ro”.

„Astăzi, 8 ianuarie, în jurul orei 11.00, Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată că un tânăr de 24 de ani din localitate a decedat în locuinţă. La examinarea exterioară a cadavrului nu s-au constatat urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighet în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul”, a declarat Florina Meteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Tânărul sighetean trăia singur, părinții lui fiind plecați la muncă în străinătate. Din nefericire, atunci când medicii au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul tânărului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.